Maldív-szigetek: wellness-birodalom egy kis luxussal fűszerezve

Létezik egy olyan hely a Földön, ahol minden a maximális pihenésről és a kikapcsolódásról szól! Ez nem más, mint a Maldív-szigetek! A kényelmes luxushotelek, a mesébe illő környezet, az izgalmas látnivalók remek alapot szolgáltatnak egy tökéletes nyaraláshoz. Ha viszont szeretnénk új szintre emelni a feltöltődést, akkor próbáljuk ki a Maldív-szigeteken elérhető wellness- és spa szolgáltatásokat is.

A Maldív-szigetek egy valóságos oázis azok számára, akik szeretik különféle wellness- és spakezelésekkel kényeztetni magukat. Kíváncsi vagy, hogy milyen extra kezelések várják az utazókat? Olvass tovább és bevezetünk a Maldív-szigetek wellness-birodalmába!

Felüdülés a testnek és a léleknek

Ha wellness kezelésekről van szó, akkor bizony semmi nem lehet meglepő! Az ember nem is gondolná, hogy milyen furcsának tűnő alapanyagok lehetnek elképesztően pozitív hatással a szervezetre. Nézzünk néhány példát!

Kényeztető masszázs.

Csokoládémasszázs

Ha például a nyaralásunk alatt megkívánunk egy kis csokoládét, akkor lehetőségünk van kipróbálni egy különleges csokoládémasszázst, amely során a teljes testet folyékony étcsokoládéval dörzsölik be. A csokoládé ugyanis erősíti az immunrendszert, javítja a keringést és csökkenti a narancsbőrt.

Arckezelések királynője

Létezik egy úgynevezett Cleopatra arckezelés, amelynek első lépéseként eltávolítják az elhalt hámsejteket, majd egy LED-fényterápia következik, ami a kollagén termelését fokozza. Ezt követően kerül fel a vendégre a 24 karátos aranylevél maszk, amit lezárásként aranypelyhes, rózsakivonatos arcolajos kezelés követ.

Royal Rose testtekercs

A Szíria hegyeben található Pink Rose, méhpempő, méz és illóolajok alkotják a gerincét annak a kezelésnek, amelynek célja az öregedés jeleninek elhalványítása. A kezelés során a testet betekercselik, hidratálják, méregtelenítik, majd a vendégeket átmasszírozzák, végül pedig egy kis arckezelést kapnak rózsaköddel emelve a hatást.

Különleges oxigénterápia

Akik igazán elszántak, azok kipróbálhatják a Hyperbaric Oxygen Therapy-t. Ennek lényege, hogy a vendégek egy oxigéncsőben tölthetnek el 60 vagy 90 percet, miközben tiszta oxigént lélegeznek be. A kezelés segít a sejtszövetek regenerálásában és a méregtelenítésben.

Illóolajok üvegekben.

Wellness-világ az ITAKA által kínált hotelekben

A ITAKA kínálatában kiváló minőségű szállodákat találhatunk, melyek magas színvonalú szolgáltatásokkal várják az kikapcsolódásra vágyókat. Bemutatunk ezek közül néhányat, ahol kényeztető wellness kezelések is elérhetők!

Fihalhohi Island Resort

A Fihalhohi Maldives remek helyszín egy álomnyaraláshoz. A pihenés és a búvárkodás mellett nagy hangsúlyt kaphatnak a különféle wellness-, spa kezelések is. A Huvandhumaa Spa személyre szabott kezeléseket kínál, hogy a vendégek a maximumot tudják kihozni a feltöltődésből. A rituálékat tapasztalt terapeuták és szakember végzik, akik nagy odafigyeléssel bánnak a vendégekkel.

Milyen kezelések vehetők igénybe? A teljesség igénye nélkül íme egy lista: balinéz masszázs, keleti masszázs, thai masszázs, svéd masszázs, arcmasszázs, testradír, méregtelenítés, manikűr és pedikűr.

Villa Park Sun Island Resort

A Villa Park Sun Island Resortban a wellness élményről az Araamu Spa gondoskodik. A különleges wellness-utazás egy trópusi kerti szentélyben veszi kezdetét: buja zöld növényzet, a trópusi élővilág hangjai – az egészben van valami ősi, valami elemi, ami kiváló alapul szolgálhat a testi, szellemi és lelki megújulásnak.

Igazán különleges spa kezelésekben lehet itt részünk, melyek mindegyike az ájruvédikus szellemiséget képviseli. Ilyen például a Bird of Paradise, ami egy összetett rituálé. Kezdésként frissen szedett hibiszkuszból készített limonádéval hangolódnak a vendégek, majd jön egy tápláló kókusztejes lábrituálé, légzőgyakorlatok, egy átfogó fiatalító masszázs, ami segít megszabadulni a felgyülemlett feszültségtől. A kezelés része egy rózsakvarc arcterápia és egy különleges kókusztejfürdő is.

Wellnes-kezelések: relaxációs illóolajok és tea.

 

Diamonds Athuruga Island Resort

A luxushotel a Serena Spa-ban várja a felfrissülni vágyókat, ami valóban a béke és a nyugalom oázisa. Gyógynövények, olajok, virágok, fűszerek teszik meg áldásos hatásukat a profi terapeutáknak köszönhetően. A kezelésekben az ájruvéda, az ősi indiai élettudományok öröksége jelenik meg.

A spa filozófiája szerint a kezelések az összes érzékre hatnak: az olajok és tömjének a szaglásra, a masszázsok a tapintásra, a környezet szépsége a látvánnyal gyönyörködtet, a lágy zene a hallásra hat, a gyógynövények megkóstolásával pedig az ízlelésre is hatást gyakorolnak. Izgalmas utazás testnek és léleknek.

A Maldív-szigetek neve ma már egybeforrott a pihenéssel. Ez az egzotikus úti cél a legjobb választás, ha szeretnél egy kis figyelmet fordítani a testi és lelki egészségedre is. Nézd meg széles szállodakínálatunkat weboldalunkon.

Maldív-szigetek: wellness-birodalom egy kis luxussal fűszerezve